mercoledì 23 ottobre 2013

Autumn shopping!

RO Sunt putin in urma cu postarile, azi va voi arata ce mi-am cumparat in materie de haine in ultima mea vizitia in Romania, adica pe la inceputul lunii septembrie :)) Cand ma gandesc ca deja se apropie sfarsitul lunii octombrie...timpul chiar zboara!

IT Sono rimasta un po' indietro con i post. Oggi vi mostrerò lo shopping che ho fatto nella mia ultima visita in Romania... se ci penso che ero lì a inizio settembre e adesso è già fine ottobre...il tempo vola!

RO De la C&A am luat aceasta camasa din jeans subtire, cu gulerul decorat cu perle. Nu imi mai amintesc exact pretul, oricum in jur de 95 ron.

IT Da C&A ho comprato questa camicetta in jeans con il colletto decorato di perline. Non mi ricordo esattamente il prezzo, intorno ai 20€



Fusta maxi  LC Waikiki 62.90ron
Gonna maxi - ca.14€

T-shirt LC Waikiki - 32.90 ron - ca. 9€

Pijama LC Waikiki - 89.90ron
Pigiama - ca 20€


Trench Time out - 199 ron/ ca 46€

RO De la Decathlon am cumparat cateva lucruri si in sfarsit m-am hotarat asupra unor pantofi pentru trekking... nu voiam sa imi cumpar ceva scump, ca de exemplu Salomon sau marci asemanatoare, asa ca mi-am gasit ceva ok din punct de vedere al raportului calitate/pret. Deja am am folosit ghetutele la cateva drumetii pe munte si se comporta super bine ;)

T-shirt Techfresh Quechua 24.90ron - ca. 6€


T-shirt 100UV Pro 44.90ron- ca 10€
Bustiera Sportance - 84.90ron
Reggiseno Sportance - ca 19€
Trekking Shoes Quechua - 299.90ron/ ca.70€


5 commenti:

Dia ha detto...

Camasa e tare frumoasa, tot imi doresc si eu una de blugi da mi se par atat de scumpe toate..

Unknown ha detto...

La mia preferita è la gonna maxi!
Fabiola

wildflower girl
Facebook page

Selvaggia Capizzi ha detto...

ottimi acquisti!! Voglio la camicia denim!!
Don't Call Me Fashion Blogger
Facebook
Bloglovin'

Unknown ha detto...

troppo bella questa camicia di jeans:)

Ela ha detto...

Camasa,fusta,pijamaua sunt foate dragute!

Trenchul cred ca arata tare bine pe tine,mai ales ca se strange cu acea curea in talie si fiind si intr-o nuanta tare o sa iasa frumos in evidenta.

Toate cele sport par de buna calitate.Merita sa investesti ceva in astfel de haine bune daca te gandesti sa faci o activitate pentru mult timp.

Te puuup!