Azi din nou o reteta simpla de paste! Pe langa faptul ca este extrem de usor de realizat, este si foarte rapida. Ca de obicei, am facut poze pas cu pas pentru a fi totul cat mai explicit. Ingredientele folosite sunt pentru doua persoane.
Aveti nevoie de:
- Paste - eu am folosit pappardelle, dar merg si tagliatelle
- Praz
- Pasta de la doi carnati
- Vin alb
- Ulei de masline
- Piper
- Parmezan
Inlaturati pielita carnatilor si rupeti pasta cu degetele in cubulete.
Adaugati pasta de carnat peste praz si amestecati din cand in cand pana cand carnea isi schimba culoarea si este perfect patrunsa. Intre timp puneti la fiert si pastele.
Adaugati putin vin alb si lasati sa se evapore.
Cand vinul s-a evaporat, se stinge focul aragazului, se adauga pastele peste praz si carne si se amesteca bine. Se adauga piper, preferabil prospat macinat si parmezan.
Repet, aceasta reteta este gustoasa si extrem de simpla, poate incerca si o persoana care nu este deloc expert in bucatarie.
6 commenti:
ador paste, si fiul meu. mersi mult!
Sei anche una bravissima cuoca cara Ramy fantastico primo piatto io farei anche il bis ahahhaha un bacione ;-)
Este usor de facut si mai mult ca sigur este delicioasa!
Tipul asta de paste nu l-am incercat, imi place combinatia si eu ador pastele! xo
Arata delicios:) Poate o sa incerc si eu :)
Pe mine nu ma incanta combinatia cu carnatii insa poate ii fac lui Silviu.
Merci pentru reteta si pozele super clare!
Te puuup!
Posta un commento