giovedì 13 febbraio 2014

Review - Seacret Nail Care Kit

Azi va voi vorbi despre kitul SEACRET NAIL CARE COLLECTION. Acest kit l-am cumparat dintr-un mall local si pe langa aceste trei produse pe care le vedeti in postul de azi, are inclusa si o crema de corp pe care inca nu am folosit-o. Kitul se vinde si on line si il puteti gasi aici. Este format dintr-un ulei pentru cuticule, o pila cu trei fete pentru suprafata unghiei, o pila pentru forma si scurtarea unghiilor si cum va spuneam, o crema pentru corp.
Produsele pe care vi le voi arata azi le-am folosit de circa trei ori pana acum, pila cu trei fete putand fi folosita cam o data la trei saptamani. Uleiul pentru cuticule il folosesc saptamanal, la fel si pila pentru scurtarea unghiilor. 


Personal sunt foarte multumita de aceste produse. Eu nu sunt deloc priceputa in ale unghiilor, foarte lungi nu le pot lasa niciodata, fiind extrem de fragile si moi. De cele mai multe ori le tin scurte. 


Pentru inceput, le scurtez si dau cat de cat o forma cu pila normala.

Mai apoi, dau pe suprafata unghiei timp de 5 secunde cu partea albastra, apoi alte 5 secunde cu cea gri si la sfarsit pentru 5-10 secunde cu cea alba.

Din pacate, in fotografie nu se vede atat de bine, dar unghiile din partea dreapta sunt mai lucioase decat cele din partea stanga. Practic au aspectul ca si cum ar fi date cu lac de unghii incolor. Unghiile raman dupa stergere, asa chiar daca ma dau cu oja colorata. Raman asa lucioase timp de circa trei saptamani.

Dupa ce se fac toate unghiile, se maseaza fiecare unghie cu ulei, si apoi se tamponeaza cu un disc demachiant.




Datorita faptului ca in fotografii nu se vede atat de bine, puteti viziona aici video-ul de prezentare a produsului. In versiunea video se vede foarte bine cum devin unghiile dupa folosirea produselor. 

10 commenti:

Anonimo ha detto...

Parece un buen producto!!
Besos

http://judithbysucre.blogspot.com.es

Unknown ha detto...

Non la conoscevo!

Mihaela Pojogu ha detto...

Se vede destul de bine o diferenta intre cele doua maini, fara sa citesc chiar am crezut ca ti le-ai dat cu lac! wow...

Dia ha detto...

Imi plac unghiile tale chiar si scurte, kitul pare sa merite cumparat:)

Selvaggia Capizzi ha detto...

E' un bel set, sembra davvero molto utile!

Manases Andrea ha detto...

Parca am vazut acest kit si in Cluj intr-un mall, trebuie sa fiu mai atenta. Bufferul imi place mult!

Ramy's Blog ha detto...

Bufferul este super. Are garanție 3 ani și chiar primești garanție pe hârtie și dacă ceva nu-i ok, îți schimba produsele.

The Adventures of a Shopaholic ha detto...

Non ne avevo mai sentito parlare :D

THE ADVENTURES OF A SHOPAHOLIC

Ela ha detto...

Stiu genul acesta de kit dar nu am cumparat niciodata fiindca sunt preturile prea piperate.

Am niste pile asemanatoare iar pentru cuticule folosesc ulei de masline.

Te pup!

Alexandra ha detto...

Aparusera si la noi mai demult....erau niste fete prin magazine care iti faceau demonstratia live...tin minte ca asa de tare m-a uimit faptul ca o pila imi poate face unghia lucioasa...si mai mare a fost mirarea mea cand am inlaturat oja si unghia tot lucioasa era...insa n-am cumparat kit-ul, era muuult prea scump, iar eu eram eleva de liceu.