sabato 2 marzo 2013

Liebster award 2!

RO only
Am primit inca un Liebster award de Adina pe care o gasiti aici
Chiar daca am mai raspuns acum o saptamana la intrebarile altor 3 fete, am acceptat sa raspuns si Adinei.





Dar avand in vedere ca si trebuia sa spun 11 lucruri despre mine si data trecuta nu am facut-o, azi o sa va spun 11 lucruri pe care nu le stiti despre mine:)


  1. Iubesc pantofii si gentile, am foarte multe, dar imi este frica sa fac o numaratoare pentru a nu avea un atac de inima :)) pur si simplu imi este frica de rezultatul final.
  2. Ma enerveaza copiii care plang si nu se opresc...stiu, probabil doar pe al meu il voi suporta, dar pana atunci prefer sa nu aud tipete de copii :))) Daca se intampla in avion sa primesc un loc langa cineva care are un copil mai mic de 3-4 ani, ma ridic imediat si sunt capabila sa o platesc pe stewardesa, doar doar imi gaseste alt loc :))) pana acum am avut noroc:P Acelasi lucru il fac si la restaurant, aici e la moda sa iesi la restaurant cu bebele de o saptamana care plange non stop :)))
  3. Inainte de o calatorie sunt extrem de agitata. Stresez pe toti in jurul meu si ma linistesc abia cand sunt asezata comod pe locul meu in avion. Cu masina, devine si mai grav :)))
  4. Sunt extrem de rapida. Sunt Speddy Gonzales cand vine vorba de facut curatenie, de gatit etc...
  5. Nu stiu sa merg pe bicicleta...mie imi plac 4 roti, deci prefer masina :)) Cu bicicleta merg circa 100m, apoi ma gandesc "wow, stau pe doua roti" si secunda doi, cad....dar cad ca in filmele cu prosti, nu pun un picior jos pentru a nu-mi pierde echilibrul, nu nu....eu cad cu bicicleta cu tot, practic, cu bicicleta "in brate". Ultima data cand am avut o tentativa cu bicicleta (acum vreo 4 ani), dupa ce am maturat cu hainele mele o strada intreaga, eram asa plina de vanatai si zgarieturi de ziceai ca m-am luptat cu un urs.
  6. Imi plac toate filmele, documentarele despre al doilea razboi mondial. Am vazut o gramada de documentare cu Hitler....totul este foarte interesant! Prietenii imi zic ca sunt si eu un mic Hitler pentru ca sunt foarte severa si nu tolerez multe chestii :)) poate seman....era si el berbec ca si mine :)) 
  7. Urasc sa spal vase si ferestre. Traiasca masina de spalat vase si barbatul casei :)))
  8. One day, voi merge in vacanta in USA. Sunt foarte curioasa, din pacate acum este mai complicat cu viza...nu am efectiv timp sa vin pentru viza in Bucuresti la ambasada....
  9. Si adaug la punctul 8. Probabil in 2013 imi voi schimba cetatenia, asa nu voi mai avea probleme cand doresc sa calatoresc in anumite locuri...si voi merge in USA :))
  10. Urasc tantarii... Daca este prezent in camera un tantar, ma distruge pe tot corpul. Cand merg la mare, am dupa mine un arsenal de Autan. Din fericire aici nu sunt tantari vara!
  11. Vorbesc cu ai mei la telefon in fiecare zi. Ei sunt singurii cu care vorbesc romaneste. Aici nu cunosc nici un roman. De cand am inceput sa scriu pe blog, imi dau seama ca uneori formulez aiurea propozitiile...ascult tot timpul in bucatarie pe net Radio Pro Fm. Cand vin in vizita in Ro este foarte aiurea in primele zile pentru ca ma balbai si nu imi gasesc cuvintele :)) uneori inventez niste cuvinte de toata frumusetea... jumate romaneste, jumate italiana :)
Si acum, raspunsurile la intrebarile Adinei:

1. De ce v-aţi făcut blogul?
Citeam bloguri de ceva timp si imi placea...
2.Ce părere aveţi despre blogurile de la noi din ţară (sau din cele pe care le urmăriţi voi :P) ?
Sunt super, mie imi plac, aflu de o gramada de produse care pe aici nu le gasesc si cand ajung in Ro tot timpul caut, cumpar, incerc si eu :))
3.Cum vă relaxaţi ?
Pai la shopping :)) imi place sa gatesc! Imi place sa stau relaxata pe canapea si sa ma uit la o  comedie. 
4.Sunteţi dependente de cumpărături sau aveţi tendinţa de a cumpăra mereu câte ceva ?
Da si da....
5.Ce părere aveţi despre "metodele" homemade (măşti, uleiuri etc.) ?
Sunt ok, eu nu prea am rabdare de felul meu...deci nu prea ma bag!
6.Ce planuri de viitor aveţi  sau ce vise aveţi ?
Am in plan sa fiu always happy :)) visez sa locuiesc la mare!
7.Ce postări preferaţi  (reviewuri, Ootd, Notd, haul) ?
Imi plac toate, mi se par interesante si tot timpul mai aflu cate ceva nou, mai vad un alt punct de vedere, mai aflu o experienta noua.
8.Numeşte filmul preferat/serialul preferat  ?
Imi plac comediile. Serial, in acest moment imi place mult Modern Family si revad Sex and the City. Ca si film, acum imi vine in minte un film nemtesc foarte simpatic, Barfuss.
9.Care este produsul cosmetic/de îngrijire preferat ?
Fondul de ten, crema pentru fata.
10.Care este mâncarea preferată ? Vă place să gătiţi ?
Da imi place sa gatesc. Cred ca pastele si pizza sunt printre preferatele mele si ciorbita de perisoare!
11.Ce aţi schimba / îmbunătăţi la voi ?
As schimba faptul ca nu am rabdare, ca sunt prea incapatanata. Si la nivel fizic as elimina vreo 4-5 kg (dar fara efort), mi-ar placea un par lung si foarte bogat.

Eu nici de aceasta data nu voi nominaliza pe nimeni, pentru ca am vazut ca au raspuns la intrebari cam toate fetele pe care le urmaresc eu!
Va doresc un week-end super!!!




4 commenti:

Alexandra Zakharova ha detto...

Congrats))Thanks for dropping by my blog and checking out my post!
Have a happy time!

Best wishes, Alexandra
www.svetusvet.blogspot.com

Elefantest89 ha detto...

Bellissimo il tuo blog!
Sono una tua nuova follower da adesso, ti andrebbe di ricambiare? Ti aspetto qui http://elefantest89.blogspot.it/

Sassi ha detto...

congrats!
X

adinas ha detto...

Mulţumesc pentru răspunsuri :D