Asadar, sa incepem! Aveti nevoie de:
- paste (spaghetti, penne, bavette etc)
- Conserva de peste, eu aveam in ulei de masline, dar scurg acel ulei. Folosesc o conserva pentru o portie de paste
- suc de rosii
- ardei iute
- usturoi
- parmezan
- ulei de masline, sare
Curatati ardeiul si usturoiul, taiati-l marunt si caliti-l putin in ulei de masline. Dupa care adaugati tonul si lasati circa 2-3 minute la foc mic-mediu.
Adaugati sosul de rosii, sarati dupa gust, si lasati totul sa fiarba cam 15 minute la foc mic, amestecand din cand in cand. Intre timp fierbeti si pastele.
Eu la final am adaugat si patrunjel.
Amestecati pastele cu sosul.
Et voilà!!!
Cu pestele merge vinul alb... :P
Pofta buna!
7 commenti:
Buona la pasta al tonno! :P
Fabiola
wildflowergirl
mie-mi place pestele...cand gatesti , mi-l dai mie :)
This looks so delicious!!
www.fashionmuffins945.blogspot.com
Foarte gustoase,yummiiii:p imi plac pastele la nebunie si mai ales cu ton combinatia perfecta<3
Mereu ne prezinti retete gustoase, maine stiu ce imi fac sa mananc: paste:) O primavara frumoasa! :*
ms fetelor, o primavara frumoasa va doresc.
Mananc ton foarte des,pastele le ador deci este o combinatie super!
Te pup!
Posta un commento