sabato 13 settembre 2014

Party in the mountains!

Aici in zona Alpilor unde locuiesc eu, pe timpul verii sunt extrem de multe sarbatori in sate. In general sarbatorile le organizeaza satenii, pompierii voluntari sau voluntarii care se ocupa de curatenia spatiilor verzi. Tot aceste persoane lucreaza ca si ospatari si tot facand voluntariat pentru strangerea de fonduri. Aici imi place faptul ca toti se preocupa pentru aspectul satului, pentru binele comunitatii si nu sunt asa egoisti ca in Romania, pe principiul ca nu conteaza decat ce am eu in casa si restul poate fi plin de gunoaie....
De aceasta data am fost la o sarbatoare care s-a tinut pe munte la o altitudine destul de mare. Mancarea care se serveste de obicei la aceste sarbatori sunt puii la rotisor, carnatii la gratar, crenvurstii cu mustar si cartofi prajiti sau salata de cartofi, dar si mancarea traditionala din zona. Berea este la putere, evident! Ceea ce mi-a placut foarte mult la aceasta sarbatoare este ca femeile din sat s-au prezentat cu nenumarate torturi si prajituri, fiecare participand cu ceva... Noi fiind un grup marisor, am luat vreo 7- 8 feluri de prajituri si pana la urma am decis ca cel mai bun tort era cel cu vin rosu :)) deosebit si foarte bun.
Va las cu fotografiile, atentie voi cei pofticiosi!!!!















7 commenti:

Unknown ha detto...

Ma che torte meravigliose c'erano??? WOW!!

Selvaggia Capizzi ha detto...

Questo è il tipo di festa a cui mi piacerebbe partecipare!

the chilicool ha detto...

Bellissimo posto, e che belle foto. Sicuramente stra buone le torte!
Alessia
THECHILICOOL
FACEBOOK
Kiss

tr3ndygirl influencer e fashion blogger ha detto...

che belle foto e quante squisite delizie
buon sabato
http://tr3ndygirl.com
un bacione

Unknown ha detto...

Che meraviglia di torte

Cultureandtrend

Xx.

Rosa Caruso ha detto...

Che bello|
Chocolate Rose Style

Ela ha detto...

Foarte bine punctat,Ramona!Romanii sunt egoisti rau!Mereu vad oameni care amenajeaza si curata doar cat tine spatiu lor in care stau,fie el magazin sau bloc.
Ma bucur ca vad oameni care se ajuta intre ei si carora le pasa cu adevarat!

Delicioase torturile!:)

Te pup!