venerdì 24 ottobre 2014

New in: shopping from Mango Outlet

Azi va voi arata ce mi-am luat de pe shopul online Mango outlet. Am vazut ca in ultima perioada au adus multe lucruri noi, toata colectia de iarna a anului trecut, poate trageti cu ochiul la ei pe site daca va intereseaza. Cred ca ceea ce mi-am luat eu nu mai este disponibil, dar au foarte multe chestii misto si momentan, au o reducere suplimentara de 30% daca comanzi peste o anumita suma, in Italia 70€...
Eu aceasta comanda am facut-o ceva timp si mi-am ales o pereche de balerini cu tinte military style, un cardigan simplu, o gentuta cu franjuri din piele si o pereche de ochelari.

Balerini Mango - 9.99€



Acest cardigan era diponibil in M doar pe maro, asa ca l-am luat asa...Am fost placut surprinsa cand am primit coletul sa vad cat este de moale si finut. Chiar sunt multumita, cu toate ca initial culoarea nu prea ma incanta.

Cardigan Mango - 11.99€


Eu nu prea imi gasesc ochelari care sa imi stea bine. Am indraznit sa cumpar online acesti ochelari, deci fara a-i proba, doar pentru ca se aseamana forma cu o alta pereche de la River Island, pe care ii port destul de des. Acestia i-am primit impachetati in carton separat, de protectie, si am ramas incantata de faptul ca aveau aceasta husa roz din imitatie de piele si in interior si batistuta cu logo-ul Mango pentu curatirea lor.

Ochelari Mango - 11.99€



Imi plac gentile cu franjuri si am vazut ca sunt la moda in aceasta perioada... deja am una de la H&M pe care v-am aratat-o aici. Aceasta insa, este o mini gentuta, este din piele intoarsa, extrem de moale. Nu-mi mai amintesc pretul initial, dat stiu ca avea o reducere considerabila. Am purtat-o de cateva ori, nu este clasica geanta de zi cu zi, eu am purtat-o mai mult in week-end cand mergeam la plimbare.

Geanta Mango - 14.99€




10 commenti:

fashion doctor ha detto...

italia e mama shoppingului. sa le porti cu placere!

Descude ha detto...

Si eu ador gentile cu franjuri, am 3 deja si parca nu ma pot opri:))
A ta e superbaaa, o ador!

Selvaggia Capizzi ha detto...

La borsa con le frange, divina!!!
Don't Call Me Fashion Blogger
Facebook
Bloglovin'

Manases Andrea ha detto...

Cardiganul este 100% pe placul meu, port foarte des acest stil.

elisa bellino ha detto...

the best thing for me it's the fringe bag!
www.theladycracy.it

Dia ha detto...

Foarte frumoase achizitiile tale, plicul si lavetica de ochelari sunt tare chic:)

the chilicool ha detto...

Splendidi gli occhiali!
Alessia
THECHILICOOL
FACEBOOK
Kiss

Unknown ha detto...

Che belle le ballerine!

Ela ha detto...

Gentuta deja ti-am spus ca imi place iar cardigan din acest am si eu si este foarte practic si versatil.
Ochelarii trebuie sa ii vad la ochisorii tai!Chiar frumos ca au venit cu husa si material cu care sa ii cureti.Intotdeauna apreciez astfel de detalii.

Te pup!

Alexandra ha detto...

Sa le porti cu placere. Geanta e foarte frumoasa.