lunedì 29 dicembre 2014

New in: Essence & Deborah

Acum ceva timp mi-am achizitionat cateva produse de la Essence si o oja de la Deborah. Produsele Essence sunt chiar ok din punct de vedere al raportului pret/ calitate. Asa cum am mai spus, ceea ce nu mi-a placut absolut deloc de la ei, erau ojele... acum am mai incercat oje din colectiile mai noi si trebuie sa spun ca sunt mult mai ok. 


Primul produs in lista de azi este acest Bronzer "Sun Club" all in one for lighter skin. Imi place extrem de mult, eu il folosesc atat ca fard de obraz, cat si ca fard de pleoapa, pretul este bun, cred ca in jur de 3€ sau 4€ din cate imi amintesc si chiar il folosesc de ceva vreme si inca mai am produs.


Am citit pe internet pareri pozitive despre acest demachiant pentru ochi. L-am cumparat si acum sunt deja la a doua sticluta consumata. 

De aceasta data am cumparat o baza pentru unghii pe care o folosesc foarte des in ultimul timp. Imi place si consider ca pentru banii dati, este foarte ok.
In schimb nu pot spune acelasi lucru despre oja Deborah, din cate imi amintesc pretul era de circa 5€, promite aspect de gel etc etc....in schimb nu-si face treaba deloc, lasa numai dare, chiar daca ma dau in trei straturi...deci clar nu!!!

Un alt produs despre care am citit recenzii bune este acest spray pentru uscarea rapida a unghiilor. L-am folosit, imi place, dar se termina cam repede. In rest, este ok, mai ales cand esti pe fuga.

4 commenti:

R. ha detto...

Mie imi place tare mult baza pentru oja, mai am de o folosire si trebuie sa o schimb.
Un an nou fericit!
Kisses, R
Beauty and bargains
www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

Shopping Lady ha detto...

Great products, love that yellow shade!

My last post: ESPRIT: the elegance of the simplicity

Shopping Girls

Alexandra ha detto...

Eu ador produsele Essence. Pentru uscarea rapida a ojei iti recomand spray ul de la kallos, am scris si pe blog despre el.

Ela ha detto...

Bune produse!Imi place Essence,adica am auzit ca au produse ok dar nu am incercat decat putine pana acum.

Te pup!