martedì 9 dicembre 2014

Winter whislist!

Nu am mai facut un whislist de foarte mult timp. Am hotarat sa fac un post cu lucrurile pe care mi le doresc in viitorul apropiat. 
Mi s-a pus pata sa-mi cumpar o noua pereche de cizme peste genunchi...nu stiu voua, dar mie imi plac foarte mult, am deja vreo 4 perechi, dar vreau o pereche noua, de preferat cu toc mediu. M-am tot uitat pe net, prin magazine, avand in vedere ca nu este nimic urgent, astept reducerile din ianuarie, momentan preturile sunt destul de piperate...mai ales acum, in preajma Craciunului. 










Imi doresc un ceas nou :) As vrea unul rozat sau pe auriu, pe argintiu am mai multe...



Momentan folosesc un BB cream de la Garnier. Nu este rau ca si produs, numai ca are o acoperire foarte slabuta, ca de altfel mai toate cremele BB ...as vrea ceva cu o acoperire mai buna. Am tot vazut pe net multe fete care laudau fondul de ten de la Bourjois. Cred ca o sa mai dureze pana o sa il cumpar, pentru ca aici la mine in zona nu prea se gasesc produsele Bourjois pe toate drumurile.

De vreun an de zile mi s-a pus pata pe parfumul J'adore de la Dior... am fost tentata sa il cumpar de prin mai multe aeroporturi la duty free...dar de fiecare data parca nu ma lasa inima sa dau atatia bani pe el, versiunea de 100ml este la 100€ :))) La acesti bani poti lua doua parfumuri de la alt brand.
Poate anul asta s-o mili Mos Craciun de mine si mi-l aduce in dar :)))
 Si nu in ultimul rand imi doresc mare si soare....dar pentru asta mai trebuie sa astept :))

6 commenti:

Unknown ha detto...

anche io vorrei un paio di stivali sopra al ginocchio!

Unknown ha detto...

Adoro gli stivali over the knee!

Outfit casual con jumpsuit e sneakers su lb-lc fashion blog

Dia ha detto...

Si eu as vrea niste cizme peste genunchi, dar la fel ca tine, astept reducerile:D

Elisa Zanetti ha detto...

voglio anche io questi stivali!

Nameless Fashion Blog

Unknown ha detto...

Love it, sweetie ^_^

Kisses,

Nicole

www.nicoleta.me

Ela ha detto...

Cizmele peste genunchi sunt si pe lista mea de cumparaturi.Am deja vreo doua perechi dar mai vreau si alt stil,mai ales ca o pereche s-a cam deteriorat.

Te pup!