martedì 17 febbraio 2015

Random saptamanal! Random settimanale! nr. 81

O noua saptamana a inceput! Azi aici a fost soare si peste 10 grade, saptamana trecuta chiar o fost vreme foarte buna, chiar daca in restul Italiei a cam nins... noi la munte, si zapada zero, mai bine asa, ca mie chiar nu-mi place deloc. Abia astept sa vina primavara cum trebuie.
Va las cu pozele saptamanii trecute.

Inghetata de ghimbir cu fistic si miere... senzationala!

Mic dejun sanatos

I feel pretty :))) Era curios, spera sa primeasca ca de obicei un morcov sau un mar...din pacate nu aveam nimic la mine.


Pizza Diavola, preferata mea... de obicei mananc o data pe saptamana pizza, incerc sa o mananc la pranz, seara este mult mai grea la stomac.


In Italia e perioada carnavalului, acestea sunt specialitati pentru aceast eveniment.

Am facut bruschette acasa. Asta era inainte de a fi bagate la cuptor...

Asta dupa :)

Hmmm vita in vin rosu!

Gustare plina de vitamine!

Paste integrale... rosii proaspete, mozzarella, masline, oregano, parmezan, usturoi si putin ulei de masline. Pastele integrale sunt mai indicate pentru ca sunt mult mai usor digeribile si mai sanatoase. Eu am ales o varianta bio si imi plac foarte mult.

Uneori gatesc si romaneste... am facut varza calita cu costita de porc si bineinteles mamaliga :)

De Sf. Valentin am iesit la restaurant...dar nu pentru a sarbatori, am iesit pentru ca era chiar sambata si noi iesim in fiecare sambata. La restaurantul unde am fost, proprietarul, care este un domn de 75 de ani si care evident serveste la mese, ia comenzi si pregateste anumite feluri de mancare chiar in fata ta, a pregatit o mica atentie pentru toti clientii: ciocolata si o sticla de limoncello in forma de inima cu un biletel scris de mana cu o poezie de dragoste. Mi s-a parut foarte dragut din partea lui si am vazut ca toti clientii erau incantati sa ia acasa sticulta aceasta foarte draguta.



5 commenti:

Dia ha detto...

Pfiu...iar m-a lovit ïnspiratia"sa ma uit la postarea ta seara:)) Am salivat la tot, inclusiv la mamaliguta:) Calutul e tare dragut.

Ombretta ha detto...

Bellissimi scatti cara Ramy,mamma mia che buone le pizze e carini i cuori di San Valentino <3,un bacione

Mihaela Pojogu ha detto...

Inghetata de ghimbir, inteleg ca e picanta? yummy

Unknown ha detto...

Il gatto e il cavallo sono meravigliosi e quanto buon cibo!

Ela ha detto...

Cum o fi inghetata de ghimbir?Trebuie sa incerc!

Dragut gestul domnului de la restaurant! :)

Te pup!