giovedì 26 febbraio 2015

Shopping: Essence & others

Din cand in cand mai trec pe la standul Essence. Au multe produse bune, cu un pret ok, eu cumpar destul de des una, alta. Cel mai des imi cumpar dizolvant pentru unghii, am consumat pana acum o gramada de sticlute. De aceasta data mi-am luat si un top coat nou, un "quick dry". Mai am un top coat de la Essence, un "gel look", arata foarte bine, dar se usuca foarte greu, chiar si dupa cateva ore trebuie sa fiu atenta. 

Acum ceva timp am incercat acest demachiant pentru ochi. Are un pret ok, din cate imi amintesc in jur de 2.50€ si are 125ml. Imi place ca indeparteaza usor machiajul, nu-mi irita ochii si dintr-o sticluta tin destul de mult. 

Am luat si un eyeliner pen, nu sunt prea priceputa cu eyelinerul de nici un fel... acesta ar fi usor de aplicat, daca ar scrie tot timpul... Din pacate nu functioneaza prea bine, cel putin a avut un pret mic...

Creionul negru de la Essence il folosesc de foarte mult timp, imi place, e moale, se aplica usor si nu curge. Am avut pana acum vreo 4 si de fiecare data cand il gasesc cumpar de rezerva pentru ca din pacate nu este prezent tot timpul la standuri.

Pe langa produsele de la Essence am cumparat si doua produse noi, pe care nu le-am mai incercat niciodata. Primul este acest ulei de migdale 100% natural. Il folosesc dupa baie, imi place ca nu are parfum si intra destul de repede in piele. Pretul a fost in jur de 5€ in promotie. Iarna folosesc multe uleiuri pentru corp, vara prefer mai mult cremele.

Probabil unul dintre predusele mele preferate din ultimul timp este aceast tonic - apa distilata cu extract de trandafiri. Imi place extrem de mult, este super ca si apa tonica, este indicata pentru aplicare atat seara, cat si dimineata insistand in zonele unde se formeaza ridurile. Aplicarea pe pleoapa, ajuta la revigorarea ochilor obositi.
Sticla este de 300ml si costa in jur de 3.50€

8 commenti:

Pooja Mittal ha detto...

never knew essences had a remover too, the felt tip liner looks so promising
Keep in touch
www.beingbeautifulandpretty.com
www.indianbeautydiary.com

Dia ha detto...

La noi se gasesc f putine produse Essence. Pare tent tonerul:D

Manases Andrea ha detto...

Imi plac mult produsele Essence!
Sa le folosesti cu bucurie!

Alina ha detto...

si mie-mi place essence :).

Mihaela Pojogu ha detto...

Uleiul de migdale e bun si pentru cuticule si unghii, de cele mai multe ori il folosesc pentru cearcane. xo

Ombretta ha detto...

fantastici prodotti come sempre cara Ramy ,io uso spesso l'olio di mandorle er il corpo,lo adoro,un bacione ^_^

Alexandra ha detto...

Intotdeauna admir in pozele tale peisajele, sunt minunate, desprinse parca din povesti. Ma gandesc uneori cum ar fi sa te trezesti si cand privesti pe fereastra sa vezi asa ceva. Superb. :D

Ela ha detto...

Apa de trandafiri folosesc si eu in loc de lotiune tonica si sunt foarte multumita.

Te pup!