venerdì 27 marzo 2015

New products from Bottega Verde

Pe perioada reducerilor am trecut si pe la BottegaVerde. Aveau foarte multe produse la reduceri, mi-au atras atentia cosmeticele lor, dar m-am abtinut sa cumpar pentru ca momentan am multe farduri, fonduri de ten etc si mai bine le termin si abia mai apoi cumpar altceva.



Mi-am achizitionat in schimb doua produse pentru baie. Ambele geluri/creme sunt placut parfumate. 
Primul este un gel pentru dus si baie cu lapte de iris si argan. Imi plac produsele cu argan cu toate ca nu ma dau in vant dupa mirosul lui... acesta are insa un miros placut datorita irisului.

Cel de-al doilea produs este un lapte de baie cu ulei de migdale dulci. In ultimul an am folosit foarte des geluri si creme pe baza de migdale dulci. Initial nu-mi placea foarte mult mirosul, fiind foarte dulce, mie in general imi plac parfumurile fresh, dar intre timp m-am obisnuit si cu parfumul acesta dulce al produselor pe baza de migdale

Vanzatoare a fost draguta si mi-a dat si trei mostre, una de crema de zi, una de fond de ten si una de CC cream. Inca nu le-am folosit si sincera sa fiu sunt curioasa sa folosesc acest CC cream pentru ca nu am mai folosit niciodata.

2 commenti:

Dia ha detto...

Am mai auzit de aceasta firma, dar nu am incercat nimic de la ei. Sunt curioasa cum sunt:)

Ela ha detto...

In general,produsele care contin migdale au un parfum foarte dulce,chiar enervant.Eu am un spray de corp si de fiecare data cand imi dau cu el mi se pare prea puternic,noroc ca nu tine prea mult,altfel probabil ca ar trebui sa beau limonada din 5 in 5 minute :P

Te pup!