giovedì 28 maggio 2015

Shopping from Forever 21

Am plasat o comanda pe Forever 21 acum cateva saptamani si in postul de azi va voi arata ce mi-am cumparat. Nu au fost reduceri, pur si simplu am cumparat pentru ca aveau multe articole dragute, la preturi, zic eu, bune. Ei au o categorie pe care o cheama "fabulous finds" in care se gasesc o gramada de articole foarte interesante la preturi mai mici. De obicei dispar imediat, chiar trebuie sa fii pe faza si cand gasesti ceva sa plasezi imediat comanda. 
Am observat ca cei de la Forever 21 si-au largit aria de livrari catre Europa de est adaugand multe tari noi, poate in curand vor livra si in Romania.
Floral Print Dress - 14€

Aceasta este rochia mea preferata. Nu este din poliester, este dintr-un bumbac subtirel putin elasticizat. Este ideala pentru vara, este asa moale si fina, o ador pur si simplu. 




Crochet-Trimmed Babydoll Dress - 24€

Si aceasta rochita este tot dintr-un material moale, evit sa cumpar rochii de vara din poliester si-mi place ca la Forever 21 reusesc sa gasesc din materiale de buna calitate la preturi modice.





Twist-Front Plaid Blouse - 16.50€




La capitolul sandalute, mi-am ales doua perechi si acestea fiind din categoria "fabulous finds" au costat destul de putin.

Metallic Braided Toe Sandals - 10.50€







Metallic Sandals - 7.50€


Pentru ca in perioada aceasta am purtat destul de des pantofi sport si imi place sa-i port cu "soseste invizibile", mi-am luat aceste doua perechi foarte dragute, cu danteluta pe margine :)

Floral-Patterned No-Show Sock Set - 5€




Oversized Wingtip Sunglasses - 5€



5 commenti:

Dia ha detto...

Prima rochita e preferata mea, e absolut superba:D La sandale nu pot purta nimic care are curea intre degete:P

Unknown ha detto...

Gli abiti sono davvero stupendi!

Mihaela Pojogu ha detto...

Mihaela a inceput sa viseze instant la o rochie ca a ta, am salvat poza ca sa ajute la tipar, materialele inflorate trebuie sa prinda forma, dar ea se incapataneata ca va gasi timp. :D :))
xox

Anonimo ha detto...

Great selection! Love those dresses

http://helderschicplace.blogspot.com/2015/05/freedom.html

Ela ha detto...

Prima rochie e asa de pe stilul meu!!!Daaar imi place tot ce ti-ai luat! :)
Sandalele chiar sunt fabulous!

Sa le porti sanatoasa!

Pupici pentru o Ramonica frumoasa!