giovedì 9 luglio 2015

New in mi hairproducts: Omia Laboratoires

Cam de cateva saptamani folosesc aceste trei produse noi de la Omia. Am prins o promotie si am profitat sa incerc samponul, masca de par si uleiul de par, toate cu extract de argan. 
In primul rand imi place parfumul discret al acestor produse. Eu am folosit de multe ori de la ei gelul de dus cu argan si nu prea imi placea mirosul acestuia, cu toate ca produsul in sine este super bun.


Samponul are 250 ml, eu ma samponez de doua ori la o spalare, face spuma cat de cat, dar nu ca un produs mai industrial. M-am bucurat mult cand am vazut ca nu am facut deloc matreata de la el, de obicei mie imi este cam frica sa fac schimbari la produsele de par din aceasta cauza. Masca pentru par este foarte spornica, cred ca o voi folosi destul de mult timp, chiar este nevoie de putin produs. Eu o aplic pe lungimea parului, fara a atinge radacinile si las sa actioneze pentru circa 3-5 minute. Imi place ca ajuta sa imi descurc usor parul si are un miros super fin!


Uleiul se aplica ori inainte de spalarea parului, pe varfuri, ori la sfarsit, impreuna cu masca. Eu prefer sa il folosesc pe parul uscat, inainte de spalare. Este nevoie de foarte putin produs, cred ca pana voi termina acest ulei, va trebui sa consum vreo trei sampoane.
Mie imi plac mult aceste trei produse, nu stiu daca in Romania se gasesc produsele Omia, am vazut pe diverse bloguri din tara, dar nu stiu daca fetele aveau produsele din tara sau din afara.


2 commenti:

Sarah Modeee ha detto...

Hello,

Amazing ! :D

Sarah, http://sarahmodeee.blogspot.fr/

Ela ha detto...

Eu deja am un scalp cu probleme asa ca unele produse chiar nu imi priesc.De ceva timp folosesc sampon pentru intretinerea culorii desi mie imi trebuie ceva pentru problemele mele dar vad ca e ok pana acum.

Te pup!