martedì 13 novembre 2012

Jeans shirt!

Voiam demult o camasa din jeans. Am avut acum multi multi ani....imi amintesc ca in prima zi de liceu aveam o camasa din jeans de care eram foarte mandra :)) wow....au trecut vreo 16 ani de atunci... si uite ca moda se intoarce...
Acum vreo luna eram prin Bucuresti, in Baneasa Mall... asa ca am profitat si mi-am luat o camasa de la Bershka. Am luat-o putin mai mare pentru ca voiam sa fie lejera si comoda.













Am purtat:

Camasa Bershka
Jeggigns Ax paris
Esarfa si geanta New yorker
Cizme Tommy Hilfiger
Bratara Mango
Ceas Miss Sixty
Cercei no name

6 commenti:

Dia ha detto...

Vai de fiecare data cand vad peisajul ma tot intreb cat de minunat trebuie sa fie sa traiesti acolo la tine. Intr-o zona atat de frumoasa si atata de aproape de Austria. Am fost o singura data pe acolo si am fost cucerita iremediabil.
Camasa imi place la nebunie. Am si eu una no name cu mai multe numere mai mari pe care trebuie sa o caut ca sigur o sa ii gasesc o tinuta sa se potriveasca.
Te pup!

Ramy's Blog ha detto...

:)) intr-adevar, este un peisaj foarte frumos, am doua balcoane si din ambele peisajul este minunat...singura chestie nasoala e ca atunci cand traiesti intr-un loc zi de zi nu prea mai dai importanta....aste e pacat, uneori ma opresc si ma uit in jur si-mi dau seama cat de frumos este :)

Ela ha detto...

Asa este,obisnuinta taie din valoarea unui loc.unui eveniment,unui om chiar... Din pacate asta este adevarul dar putem face ceva ca sa nu ne lasam purtati de "uitare" si anume sa deschidem bine ochii si sa privim cu atentie,sa simtim si sa apreciem orice.

Camasa din aceasta nu am si nici nu imi amintesc sa fi avut,poate cand eram copila...Nu mai stiu.Vreau si eu una pentru ca ma vazut diverse stiluri si unele chiar mi-au placut.Si asta a ta e super draguta tocmai pentru ca e mai lejera.
Colantii iti vin perfect si arata bestial!

Pupaceala pentru Ramonica!

Ramy's Blog ha detto...

multumesc Ela :)

Enchanted Ana ha detto...

Am avut si eu camasa din asta cand eam mica, dar ce importanta puneam eu atunci pe haine?!..nu imi pasa mai deloc, mai ales ca eram o fire mai baietoasa si trageam rapid ceva pe mine si pentru mine era de ajuns.
Arati super!Te pup!

Denise ha detto...

ce peisaj frumos!
Imi place outfitul tau,in special camasa