lunedì 12 novembre 2012

Shopping!!! Shopping!!! Shopping :))

Era clar.... trebuia sa imi reorganizez cateva lucruri in camera destinata hainelor.... dulapurile trebuie sa fie cat mai organizate pentru a putea alege cat mai usor cand vrei sa iti faci un outfit.
De exemplu multe lucruri nu le port pentru ca sunt in spatele sertarelor, pentru ca nu le vad si nici nu-mi amintesc de ele...
Am hotarat sa-mi fac ordine in dulapul cu pantofi, lasand doar pantofii toamna-iarna la indemana. Mi-am organizat si dulapul "bling bling"...mai ramanea organizarea curelelor, esarfelor, lenjeriei intime....am hotarat sa merg la Ikea in Austria. Nu v-am spus, dar eu locuiesc in nordul Italiei, la granita cu Austria si Elvetia. Pentru shopping, imi este mai usor sa merg in Austria, costa mai putin ca aici si sunt si foarte multe magazine in Innsbruck.
Asa ca sambata a fost ziua Ikea... aveam nevoie de cateva cutii pliabile pentru a organiza dulapurile.
E frumos sa vezi toate aceste magazine in mijlocul muntilor :)







Am profitat si mi-am cumparat cateva lumanari, pietre, vase de sticla pentru a putea face cateva decoratiuni :) si iata....


Cutiile pliabile le-am montat, le-am pus in sertare si asa am reusit sa imi aranjez mai usor lenjeria...eu cred ca sunt foarte comode, practice, costa in functie de marime si compartimente intre 5-8€.




Curelele, o parte dintre esarfe si cateva bratari mai mari si-au gasit locul in cutiutele minune :))


Am cumparat si cateva cutii pentru a putea desfiinta cutiile de carton ale pantofilor care ocupa atat loc... asa ca o parte din incaltaminea de vara a intrat in cutiile Ikea si cartoanele paaaa!!!!!

Eu sunt multumita de achizitiile facute. Asa am reusit sa pun in ordine o parte dintre lucrurile carora nu le gaseam locul.
O seara placuta tuturor!!!


13 commenti:

Ramy's Blog ha detto...
Questo commento è stato eliminato dall'autore.
Toma Aurora ha detto...

Ce practica este cutia pentru incaltaminte. Si eu am niste cutii de pantofi pe hol care ma incomodeaza si as vrea sa le arunc cat colo. Imi place si setul cu cescute colorate, e super simpatic!

miki ha detto...

Foarte fain! Dac-ar fi IKEA si la Iasi... Cutii pliabile n-am decat 2, destul de mici, primite cadou cu niste chestii inauntru, si le folosesc sa aruncam in ele sacose, chei, perii, ca e in dulapul de pe holul de la intrare. Poate odata si odata o sa fie si-n sertarele mele asa ordine :p

M and M ha detto...

Wow, ai o colectie impresionabila de sutiene :))). Eu urasc shoppingul cand vine vorba de ele

Ramy's Blog ha detto...

Aurora, setul de cescute mi-a placut extrem de mult. sunt foarte foarte micute, zici ca sunt de jucarie...dar sunt ok pt cafea espresso.

Ramy's Blog ha detto...

da miki, ikea are foarte multe chestiute din astea practice...sunt simpatice si comode

Ramy's Blog ha detto...

aaa, sunt seturi in aceeasi culoare, nu doar sutiene:)) nici eu nu am rabdare, doar ca am un ochi asa bun ca imi cumpar toata lenjeria intima fara sa probez....si nu numai lenjeria, multe haine mi le iau doar uitandu-ma la ele ....nu imi place sa probez, de-aia si cam fac shopping online de multe ori.

Andreea♥ ha detto...

As merge in Ikea zi de zi, ador toate lucrusoarele de acolo. Chiar maine vreau sa merg sa imi cumpar cateva cutii si cateva lumanari pentru decor.

Ramy's Blog ha detto...

Shopping placut Andreea. Noroc ca ai ikea aproape....

Dia ha detto...

Vai cate cutii cu pantofi am si eu si ikea doar la bucuresti departe tare. Lasa ca termin eu cu renovatul si imi ine si dulapul pentru pantofi:D
Foarte frumoase achizitiile:)

Ela ha detto...

Foaaaaarte practice noile achizitii!Si mie imi place sa fiu organizata si aici la Silviu chiar e nevoie de diverse cutiute,dulapioare,cosulete si alte cele ca sa mai limpezim nitel incaperile si sa fie toate aranjate.

Imi place decoratiunea cu lumanarile!

Te pupacesc!

Enchanted Ana ha detto...

Si eu vreau sa imi fac cutiute din alea pentru lenjerie.Am vazut pe net o imagine cu "recycle" si din cutiile de pantofi care nu imi trebuiesc, ma apuc de decupat si mi-a iesi mie ceva la sfarsit :)

Simona Tucu ha detto...

Foarte frumos te-ai organizat. Eu nu am Ikea in Timisoara, si mor de ciuda. Am atatea chestii in cap pe care as vrea sa mi le cumpar de acolo...
Zilelea astea mi-am facut si eu partial ordine in haine si pantofi, insa mai am de lucru.