martedì 25 giugno 2013

ASOS wishlist! Shopping on sale!

RO Au inceput reducerile pe ASOS. Aveam cateva produse salvate in lista mea, dar nu toate sunt reduse, ma rog, cel mai mult m-a bucurat sa vad ca au redus la 50% o geanta de piele Asos care costa 99€ (pret intreg). Eu mai am niste genti Asos si imi place foarte mult pielea din care sunt confectionate. De obicei folosesc o piele foarte moale si fina. Costa ceva mai mult decat gentile din PU, dar eu zic ca se merita.
Azi o sa va arat cateva lucruri care mi-au facut cu ochiul si care sunt in acest moment reduse.

IT Sono iniziati i saldi su ASOS. Avevo già qualche prodotto salvato nella mia lista dei desideri. Purtroppo non tutti sono al momento scontati...però la cosa più bella è che hanno scontato del 50% una borsa in pelle che mi piaceva tanto e che costava 99€ - prezzo pieno. Adesso la trovate a 49€. Io ho anche altre borsette in pelle comprate su Asos e mi piacciono molto, usano sempre una pelle molto morbida e di ottima qualità. Ricordatevi che se acquistate oltre 75 € e usate il codice sconto EXPRESSIT al checkout, ricevete gratis il trasporto express. (valido solo per spedizioni in Italia).
Oggi vi mostrerò le cose che mi sono messa a parte per un ordine :)







9 commenti:

Toma Aurora ha detto...

Rochia cu inserții din dantelă și prima geantă, cea maro, sunt demențiale!
Curând vor băga și reducerile de 70%, zic să mai ai puțină răbdare până atunci. Eu am o bustiră în wishlist, de când tot aștept să o reducă și nu se întâmplă nimic cu ea. La fel, pândeam un top croșetat de la River Island și s-a epuizat stocul până să-l bage la reduceri :))

Ramy's Blog ha detto...

Topul River Island il asteptam si eu...acelasi model, crosetat...ce rau imi pare :((( din pacate multe dispar pana sa bage reducerile consistente...mai ales marimile S si M :(((

Simona Tucu ha detto...

Geanta maro e asbolut superba si din punctul meu de vedere, eu nu am intrat deloc pe Asos si stiam ca au inceput reducerile, tocmai in ideea de a nu mai fi tentata sa cumpar nimic, niciodat nu ma pot abtine cand intru acolo. :P
Abia astept sa vad ce iti ei tu, o sa ma bucur de bucuria ta! :P

Dia ha detto...

Prima geanta e absolut superba. M-am indragostit de-a dreptul:)

Unknown ha detto...

Bellissima la prima borsa e il vestito bianco!
Fabiola

wildflowergirl
Facebook page

Ombretta ha detto...

stupende le borse ma anche i vestiti mi piacciono soprattutto quello bianco ^_^

Unknown ha detto...

che bella la prima borsa!!!:)

Ela ha detto...

Ce imi place gentile alese!

Rochita este vaporoasa si foarte finuta!Merge adaptata in mai multe tipuri de tinute.

Te pup!

Monique ha detto...

Si eu azi eram la ei pe site si nu stiu ce ma tenta mai mult.totul pare superb pe manechinuite :D