venerdì 28 giugno 2013

New in my closet! Dresses from Asos!

Ro Am ramas putin in urma cu postarile din cauza zilelor in care am lipsit de pe blog... ma rog, am lipsit motivat, eram in vacanta :P
Am cateva fotografii facute inainte de plecare, adica prin luna mai. Un set de poze sunt cu shopping-ul din mai facut pe ASOS. Precum stiti, Asos si Forever 21 sunt preferatele mele si mai rar le tradez cu alte site-uri de shopping on-line. Mi-am achizitionat cateva rochii, in ultimii ani prefer sa port vara multe rochite. Ma enerveaza extrem vremea de aici, de o saptamana este un frig de zici ca vine toamna...sper sa isi revina ca sa pot purta toate aceste rochite superbe :)

IT Sono un pò indietro con i post. Ho tante foto scattate a maggio prima di partire per le Maldive. Oggi vi mostrerò il mio piccolo shopping che ho fatto a maggio su ASOS. Come già sapete, Asos e Forever 21 sono i miei siti on-line preferiti. Raramente mi compro qualcosa da altri siti. Oggi vi farò vedere gli abiti acquistati...che purtroppo adesso non posso nemmeno indossare...qui da qualche giorno fa un freddo che sembra che l'autunno arriverà tra poco. 




Warehouse - Rochie de catifea cu paiete
Ideala pentru un eveniment ca de exemplu o petrecere tip nunta sau botez.

Warehouse - Vestito in velluto con paillettes
Ideale per un evento tipo matrimonio o per una serata in discoteca.

Full price 79.53€
Promo price 27.84€

ASOS - Rochie cu pelum
Aceasta rochie este preferata mea din aceasta comanda... Este extrem de bine lucrata, materialul foarte bun si mi-a venit sa rad cand am vazut ca e facuta la noi in tara.

ASOS - Vestito peplo maculato
Questo abito è il mio preferito. Non mi aspettavo fosse così bene lavorato e il tessuto così qualitativo. E' stata una bella sorpresa.

Full price 51.69€
Promo price 25.85€


Rare - Rochie cu detaliu dantela si curea impletita
Si aceasta rochie este din bumbac si elastan, ceea ce ma bucura foarte mult. Prefer rochiile din bumbac, mi se par mult mai ok pentru vara decat cele din poliester.

Rare - Vestito con inserto in pizzo e cintura intrecciata
Questo abito è in cotone e questo mi piace molto. Preferisco sempre per l'estate la roba in cotone, la pelle respira molto meglio che negli abiti tipo poliestere.
Full price 51.69€
Promo price 25.85€




RO ASOS - Rochie cu dungi su cu decolteu inima 
Pot spune ca aceasta rochie este foarte frumoasa in realitate si vine foarte bine pe corp. Este de lungime medie, materialul este bumbac cu elastan, foarte moale si fin. Sunt extrem de multumita!

IT ASOS - Vestito a pieghe con scollo a cuore e righe
Questo abito mi piace moltissimo. Mi piace molto il tessuto e il taglio. Il tessuto è estremamente morbido e fine. Secondo me ho fatto un buon affare a comprare questo vestitino. :)

Full price 37.11€
Promo price 25.85€


12 commenti:

Andreea♥ ha detto...

Sa le porti cu placere! Imi plac toate rochitele! Te pup

Ombretta ha detto...

mi piacciono tantissimo sia il vestito nero che quello con le righe,troppooo belli e a te sono sicura stiano benissimo non vedo l'ora di vederteli indossare ,un bacione cara amica ^_^

Ebony Vintage ha detto...

Draga Ramy, si eu sunt o mare fana Asos, cred ca ti-ai dat seama din postarile surorii mele, Aurora :) De ceva timp, trebuie sa recunosc ca nu mi-am mai achizitionat nimic, deoarece am foarte multe haine si incerc sa mai fac economii. De aceea, nici nu mai intru pe site, pentru ca nu as putea sa ma abtin.
Rochiile prezentate de tine imi plac toate, sunt diferite ca stil una de cealalta, asa cum imi place si mie sa cumpar; nu in fiecare zi imi place sa ma imbrca cu acelasi model de rochie/bluza. Rochia peplum cu imprimeu leopard mi se pare foarte exotica, cred ca arata superb pe pielea bronzata. Dintre toate, cred ca cel mai bine te-ar avantaja cea in dungi, cred ca are cea mai frumoasa croiala si ca se aseaza frumos pe corp. In plus, genul acela de decupaj face decolteul sa arate minunat, dungile ascund micile imperfectiuni pe care ne dorim cu toate sa le ascundem. Sa le porti cu mult, mult drag!

Unknown ha detto...

Sono bellissimi questi abiti, sono molto curiosa di vederli indossati!Bacioni
Fabiola

wildflowergirl
Facebook page

Ramy's Blog ha detto...

Si mie sa stii ca imi place mult rochia cu dungi. De rochia peplum am ramas placut surprinsa pentru faptul ca nu este foarte scurta, asta era marea mea teama. Dar de fiecare data eu ma uit pe site la inaltimea modelelor. Si in functie de inaltimea de pe site, incerc sa ma orientez.

Unknown ha detto...

Great post :)
Check out this giveaway, summer clothes and $100 gift card!

Your Princess is in Another Castle


xx Sofie

Anonimo ha detto...

Pero que bonitos vestidos!!
Besos y buen fin de semana.
http://judithbysucre.blogspot.com.es

Katarina ha detto...

following you now back on GFC!

Ice Goddhez Blog ha detto...

Beautiful dresses you got there Ramy! Perfect! My fave is that striped one :)

Happy weekend ahead! Keep in touch dear :)

★♡ New Beauty Post (^_^) ♡★
Anastasia Beverly Hills Lash Genius Waterproof Mascara Topcoat
My review on this new beauty product from Anastasia Beverly Hills

Other Recent Posts ...
What's the Fuzz with J.Co Donuts?
Outfit Post: ⊱ Safe and Sound ⊰


❤ ~Chai
http://chenmeicai.blogspot.com
http://www.facebook.com/ChaiChenPage
| Bloglovin' | NetworkedBlogs | Google+ |

Dia ha detto...

Vai ce frumoase sunt, nu ma pot hotari care imi place mai mult:)

Unknown ha detto...

Wow, gorgeous dresses!! the first two are stunning!

Style Without Limits
Facebook

Ela ha detto...

Ultimele doua sunt preferatele mele!

Te pup!