giovedì 8 maggio 2014

Shopping from Mexico!

Azi va voi arata si cateva dintre achizitiile din Mexic. Nu prea am cumparat multe chestii pentru ca eram deja cu bagajul aproape la limita de la plecare in vacanta, asa ca nu aveam cine stie ce spatiu pentru a putea exagera cu shoppingul. Surpriza cea mai frumaosa a fost cand la o plimbare prin Playa del Carmen am vazut in fata mea un ditamai magazin Forever 21. Eram in al noulea cer, era a doua oara cand intram intr-un magazin fizic Forever 21. Prima data a fost in Londra si acum in Mexic. De obicei, cumpar de la acest brand numai online, nefiind prezent nici in Italia acest brand si nici in Romania.
Mi-am cumparat doua coliere, o pereche de pantaloni scurti din dantela si o bustiera la care am ales si un maiou pentru fitness. Sincera sa fiu, preturile nu le mai stiu, erau in pesos si stiu ca nu am stat prea mult sa calculez, preturile celor de la Forever 21 nefiind niciodata exagerate, fiind situate undeva intre H&M si Zara.








Din aeroportul din Cancun mi-am luat un mascara L'oréal Double Extension. In Italia nu mai comercializeaza acest model de vreo doi ani si de fiecare data cand ajung prin diverse aeroporturi, imi cumpar cel putin unul. Pretul acestuia a fost de 13$.
  
Din Playa del Carmen am cumparat bratari facute de localnici. Doua le-am facut cadou si doua inca le mai am si le-am purtat deja. Imi plac extrem de mult culorile aprinse si vesele, reprezentative pentru poporul mexican.

Din Aeroportul din Cancun am cumparat o rama cu motive mayase si de la piramida din Chichen Itza am cumparat acest omultet maya de agatat pe perete. 

Cam acestea ar fi achizitiile mele dinMexic.

5 commenti:

Toma Aurora ha detto...

A doua oară într-un magazin fizic Forever 21? Noi nici online nu putem comanda, iar tu ne amăgești :D!
Sunt foarte drăguți pantalonașii, iar colierele sunt minunate!

Unknown ha detto...

Colierele sunt minunate!! Să le folosești pe toate cu plăcere. :)

Manases Andrea ha detto...

Colierul albastru m-a cucerit, arata superb. Abia astept sa vad cu ce o vei combina!

Dia ha detto...

Rma e superba, tot caut si eu una deosebita pentru biroul meu. Ce fain ar fi sa ma duc in vacanta si sa gasesc si eu una frumoasa si reprezentativa. Colierele si bratarile sunt si ele foarte frumoase:)

Ela ha detto...

Intr-adevar vesele bratarelele si acum ca vine vara o sa le poti asorta la multe tinute.

Colierele,pantalonasii scurti cu dantela si suvenirurile sunt super dragute!

Rimelul acesta l-am vazut si eu de cateva ori si as vrea sa imi iau unul sa vad cum este caci am mai avut genul acesta cu doua capete (alb si negru) si mi-a placut efectul oferit genelor.Le-a indesit si alungit muuult.

Te puuuup!