domenica 30 novembre 2014

New in my bags!

In ultima perioada mi-am cumparat trei genti noi, toate trei din piele la preturi cat de cat ok, avand in vedere cat costa prin magazinele fizice. Eu le-am comandat pe Facebook de la o fata care le vinde numai primind comenzi pe FB. Am ajuns la ea din cautarile mele "Celine inspired". Am gasit pe un forum mai multe discutii in care mai multe fete laudau gentile cumparate de la o anume Lorena Caratozzolo (Lory Bags). Am intrat si eu pe contul ei de Fb si i-am scris in privat mesaj, mi-a raspuns in cateva ore dandu-mi detalii despre preturi si culori disponibile. I-am facut tranfer bancar si apoi i-am trimis numarul de transfer si imediat a doua zi mi-a trimis geanta in cauza. 
Prima pe care mi-am cumparat-o, a fost cea Celine inspired, in nuanta roz prafuit. Cand mi-a ajuns si am vazut cat este de frumoasa si bine lucrata, m-am bucurat foarte mult. Pretul acesteia a fost de 65€ (transportul inclus). Dupa vreo luna mi-am cumparat o shopper bag si o Falabella stella mccartney inspired. Pretul pentru fiecare era 65€, dar pentru ca am cumparat doua i-am cerut un discount, si mi-a facut 5€ de discount la fiecare, deci 10€ in total. Geanta shopper am purtat-o la greu in Grecia, am carat in ea kg bune :)) Are fermoar si apoi mai are o inchizatoare de siguranta care o strange bine si este foarte comoda cand esti in locuri prea aglomerate.
Mi-e mi-au placut toate trei, sunt lucrate bine, sunt made in Italy si sunt confectionate dintr-o piele de buna calitate. 







9 commenti:

Jyoti ha detto...

Love this post..Keep In touch dear..hugs
rampdiary / My art Blog / Beauty and fashion Blog

Pooja Mittal ha detto...

such a nice bag , i LOVED the coloe
Keep in touch
www.beingbeautifulandpretty.com
www.indianbeautydiary.com

Dia ha detto...

Foarte frumoase, cred ca doua e preferata mea:)

Toma Aurora ha detto...

Ramona, să le porți cu drag în continuare!
Geanta roz prăfuit este minunată, te felicit pentru alegerea acestei nuanțe frumoase.

Mihaela Pojogu ha detto...

Faine achizitii, tin minte ca ti-am admirat geanta la postarea cu pisicuta, e si preferata mea. pup

Anonimo ha detto...

Geniales compras!!
Besos

Alina ha detto...

super toate, dar parca prima imi place cel mai tare ;).

Alexandra ha detto...

Eu sunt innebunita dupa genti, iti dai seama c-am salivat la poze :))) sa le porti sanatoasa :*

Ela ha detto...

Cea cu lanturi imi place.

Frumoasa matulina!

Te pup!