venerdì 23 gennaio 2015

New accessories!

Eu cumpar foarte mult de pe Privalia, am vorbit de foarte multe ori despre acest site, chiar sfatuiesc pesoanele care locuiesc in Italia si Spania sa se inscrie la newsletterul lor. Au o gramada de campanii si poti prinde la preturi super bune multe articole de tot felul.
De aceasta data mi-am luat un ceas de la Fossil, voiam ceva care sa combine auriul cu argintiul, sa mearga combinat cu mai multe tipuri de bijuterii.
Pretul a fost foarte bun, produsele vin cu pretul de magazin in cutie, acesta costa 139€ si eu am dat pe el 54.99€. 


Ceas Fossil - 139€ - 54.99€

Cand eram in aeroport in Creta in asteptarea avionului pentru Atena, zic sa ma uit si eu pe site-ul Privalia sa vad ce mai este. Zis si facut, intru si ce mi-e dat ochilor sa vad. O noua campanie Tuscany Leather, de un an de zile o asteptam. Acum un an mi-am luat o geanta din piele Postina - Zanellato look like (vezi aici postul) pe care am purtat-o la greu, chiar am disperat-o. Mi-a placut asa mult incat am zis ca o vreau si in versiunea pe negru. Pe site-ul oficial al celor de la Tuscany Leather (ei livreaza si in Romania si momentan au si discounturi), pretul era mult mai mare asa ca am zis ca astept o campanie pe Privalia...care nu mai venea.... 
Deci aceasta geanta a fost cumparat din aeroport, comanda am facut-o cu ajutorul telefonul mobil. Partea mai putin frumoasa este ca am asteptat peste o luna pana am primit-o, dar a meritat, calitatea este foarte buna, pretul a fost net inferior fata de cel de pe site-ul oficial.

Geanta Tuscany Leather - 161,04€ -  79.99€


3 commenti:

Unknown ha detto...

Troppo bello l'orologio Fossil!

Sola ante el espejo ha detto...

adoro la bag e il orelogio! un bacio.
http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

Ela ha detto...

Fain ceasul,imi place Fossil!Am si eu o bratara-ceas foarte draguta de la ei.

Geanta imi place mult,e pe gustul meu 100%!

Sa le porti cu placere!

Te puuup,Ramonica!