mercoledì 24 giugno 2015

Shopping from Forever 21

Azi va voi arata cea mai recenta comanda pe care am plasat-o pe Forever 21. Nu era perioada reducerilor, am plasat comanda pentru ca imi placeau anumite lucruri new entry pe site-ul lor.

In primul rand mi-am achizitionat un cardigan care mi-a atras atentia imediat pe site-ul lor. Aici este racoare seara si voiam ceva care sa acopere foarte putin, mi-a placut mult culoarea si lungimea, dar si detaliile. Cand l-am primit, m-am bucurat mult ca l-am comandat, chiar daca pretul nu a fost tocmai mic, este lucrat foarte bine si materialul este de calitate, nu este sintetic.

Cardigan - 28€





Aceasa bratarica mi-a placut datorita detaliilor, momentan sunt in faza de auriu, prefer auriul in locul accesoriilor argintii.

Bratara - 8€



Aceasta rochie am cumparat-o pentru a o putea purta in aceasta perioada, dar si dupa sarcina. Croiala imi permite sa-mi acopar burtica lejer. Forever 21 nu au sectiunea Maternity, deci haine pentru gravide nu au... dar au multe rochii cu o croiala care permite sa fie purtate si in sarcina daca nu iei multe kg in plus... eu mi-am achizitionat cateva haine maternity de la alte branduri pe care vi le voi arata in alt post, dar prefer sa folosesc si haine normale pe care le purtam inainte, sau daca imi cumpar ceva nou, incerc sa imi iau haine normale cu o croiala care sa imi permita sa intru lejer si acum, si sa fie ok si dupa... e mai greu la pantaloni, de fapt in sectiunea haine pentru gravide pana acum, doar pantaloni am cumparat.

Rochie - 21€





Mi-am cumparat si aceasta pijamaluta, eram in cautarea unei pijamale cu nasturi, aceasta mi s-a parut super draguta. Materialul este moale si lejer, imi place foarte mult.

Pijama - 21€



Acest sutien l-am cumparat pentru faptul ca in partea din spate se inchide doar cu o breteluta subtire si voiam ceva sa nu fie foarte vizibil daca am o bluza mai decoltata pe spate.

Sutien dantela- 7.50€

Cam acestea au fost achizitiile mele de pe Forever 21. Sper ca la inceputul lunii iulie sa faca reduceri ceva mai ok, momentan au solduri, dar nu mi-a placut nimic.

8 commenti:

Mihaela Pojogu ha detto...

Frumoase achizitiile tale, sa le porti cu placere, dar cum am tresarit eu cu zambet larg la citirea Ramo e insarcinata, brava, felicitari!
Pijamalele sunt adorabile! pupicei

Ramy's Blog ha detto...

Îți mulțumesc Mihaela :)

Anonimo ha detto...

Great selection!

Please click on the link on my post
http://helderschicplace.blogspot.com/2015/06/urban-with-romwe.html

Unknown ha detto...

Voglio anche io quegli shorts!

Unknown ha detto...

Lovely post!

www.makemeupmarie.com x

Toma Aurora ha detto...

Wow, dar ce veste! Ramona, să ai o sarcină ușoară și un copilaș sănătos și frumos! O să fi o mămică super-fashion, nu am nicio îndoială!
Îmi place cardiganul albastru, chiar dacă a fost puțin cam scump, merită pentru că are un material bun, se vede asta din fotografie. Și îmi mai plac mult pantalonii de la pijămăluță, sunt așa simpatici.

Ramy's Blog ha detto...

Îți mulțumesc mult Aurora pentru urări ;)

Ela ha detto...

Imi place tot!

Ce comode si dragute sunt pijamalutele astea de vara!Am si eu vreo cateva si mai ales cele din matasica sunt super!

Te pup!