mercoledì 10 giugno 2015

Shopping from Mango outlet!

Shopul de tip outlet al celor de la Mango este printre preferatele mele atunci cand vine vorba de shoppingul online. Daca nu va deranjeaza sa cumparati din colectiile precedente, atunci aici puteti gasi o gramada de lucruri frumoase reduse intre 60 - 80%. Eu am plasat aceasta comanda de ceva timp si am si primit-o demult, dar din lipsa timpului sunt in urma cu postarile.

Mi-am cumparat doua genti si o rochita. Aceasta geanta din jeans este preferata mea, in aceasta perioada o port destul de des chiar daca de obicei in viata de zi cu zi eu folosesc genti mult mai mari. Aceasta chiar daca este micuta imi place foarte mult si reusesc, e drept, cu chiu cu vai sa indes in ea o mare parte din nebunia de lucruri pe care le port dupa mine de obicei. Pretul redus al acestei genti a fost de 11.99€. Nu mai stiu preturile initiale, dar stiu ca au fost reduceri considerabile, peste 60%.





Am pus pozele cu care produsele erau prezentate pe site, din pacate nu am mai gasit rochita exact cu imprimeul floral cum mi-am cumparat eu, dar am gasit poze cu rochita din acelasi model, dar cu dungi. Pretul redus al acestei rochii a fost de 11.99€.




O alta geanta, de aceasta data mare si incapatoare de tip shopper este aceasta alba cu mici tinte, care mi se pare ideala pentru vara... din cate imi amintesc nu aveam o geanta alba simpla pentru vara asa ca am pus in cosul de cumparaturi si pe aceasta. Pretul redus al acesteia a fost de 15.99€.



3 commenti:

Unknown ha detto...

Bellissime le borse!

Manases Andrea ha detto...

Geanta alba imi place foarte mult. Este genul de geanta care se potriveste oricarei tinute! Sa te bucuri de ele, toate sunt foarte frumoase!

Ela ha detto...

Foarte dragute achizitii!Cea de blugi e mai relaxata iar cea alba merge si la ceva mai elegant.Iar rochia e perfecta pentru temperaturile ridicate!

Sa le porti sanatoasa!

Te pupacesc!