martedì 14 luglio 2015

Haul - L'erboristica products

Azi va voi arata ultimele produse achizitionate de la L'Erboristica di Athena's. 
Mie imi plac foarte multe produsele de la aceasta firma, am incercat nenumarate si am fost multumita de toate.


Crema fluida pe baza de ulei de migdale dulci 200ml - 5.80€ . 
Actiunea combinata a uleiului de jojoba, untului de shea , acizilor grasi esentiali ( omega - 3 , omega- 6 ) si a vitaminei E, fac din aceasta crema un tratament extraordinar pentru pielea uscata si dezhidratata. Este o crema optima pentru lupta impotriva vergeturilor.

Crema de corp cu extras de cocos, parfumata si cu absortie rapida - 200ml - 6€. Uleiul de soia si untul de karité ajuta la o hidratare intensa. Vitamina E are un efect antioxidant, oferind elasticitate pielii corpului . 

Lapte demachiant pe baza de ulei de argan - 300 ml - 9.80€ - Hidrateaza, catifeleaza si da stralucire tenului. Nu contine parabeni, uleiuri minerale, silicon si coloranti.

Lotiunea tonica - 200ml -7.50€ - da in primul rand prospetime tenului. Este compusa 100 % din extracte din plante, ulei de argan pur, acid hialuronic care dau fetei o senzatie placută de revitalizare . Rezultatul final este o fata perfect tonifiata si extrem de luminoasa si catifelata.

In sfarsit am reusit sa gasesc din nou crema mea iubita cu extract de ulei de argan si acid hialuronic - 50 ml - 13.50 €. O cautam demult si disparuse de pe piata, au incercat sa o inlocuiasca cu o crema de zi pe care mi-am si cumparat-o si cu care nu m-am inteles deloc ca si baza de machiaj. De fapt cred ca nu au avut vanzari prea mari cu noul produs pentru ca din senin au bagat in magazine aceasta cutie cadou cu crema veche in varianta normala de 50 ml + o mostra gratis de gen travel din crema noua. Eu am profitat ca am dat peste crema veche si mi-am cumparat doua cutii in caz ca dispare din nou de pe piata.
Acestea au fost micile mele achizitii de la L'erboristica di Athena's.


3 commenti:

Jyoti ha detto...

Wonderful post..Keep In touch dear..
Rampdiary/Beauty and fashion/ Art blog

Mihaela Pojogu ha detto...

Imi inchipui cat de bine miroase datorita extractului de verbena.
pupici

Ela ha detto...

Primele doua banuiesc ca le folosesti si pe burtica.Nu de alta dar e bine sa te ungi cat mai mult cu uleiuri si creme ca sa ramana pielea frumoasa.

Toate produsele par suuuper!

Te pup!