martedì 7 luglio 2015

Shopping from Roumania

La inceputul lunii mai am fost in Romania pentru o saptamana. Sunt in urma cu postarile, azi va voi arata ce mi-am cumparat de pe taramul natal. 
In primul rand mi-am luat doua perechi de pantofi din piele. Voiam ceva comod, numai bun pentru plimbari lungi, atunci cand voi impinge la un carucior cu un bebe inauntru. 
Acesti pantofi bleumarin imi placeau din punct de vedere estetic, dar la atingere erau cam rigizi si imi era frica ca nu ii voi putea purta din cauza perioadei picioarelor umflate... Pana la urma i-am cumparat si am facut o alegere super...acesti pantofi s au dovedit a fi extraordinari, i-am purtat circa o luna aproape in fiecare zi, nu mi-au facut deloc rani la picioare, eu rar gasesc ceva care sa nu-mi faca rani. 




In schimb acesti pantofi mi-au placut pentru ca erau moi, flexibili si usori... eram sigura ca voi face km pe jos fara probleme. Si cum aparentele inseala.... cand i-am luat la purtare, m-am pricopsit cu rani la aproape toate degetele...



Aceasta rochita inflorata am luat-o din C&A...mi-a placut pentru faptul ca era pe elastic exact sub bust, si m-am gandit ca voi intra in ea pana la venirea prichindelului... un alt plus a fost materialul moale si racoros, dar si pretul destul de ok, undeva in jur de 60 ron. 
Acum aici este canicula de o saptamana si pot spune ca o port destul de des, chiar a meritat sa o cumpar!

De la Takko am cumparat doua tricouri marimea L tot pentru aceasta perioada in care voi lua diverse kg in plus. Pretul mic m-a determinat sa iau marimea mai mare, am zis ca o sa le port in vara asta, apoi vor fi numai bune de purtat pe acasa.
Cam acestea au fost achizitiile mele din Romania in materie de haine.



7 commenti:

coco ha detto...

ce frumosi pantofi! eu sunt mare amatoare de acest model!

Alina ha detto...

faine toate! si eu gasesc cu mare greu incaltari care sa nu-mi faca varza picioarele :(.

fashion doctor ha detto...

nu se compara shoppingul din italia cu cel de la noi, nu e asa? pantofii sunt tare frumosi.pupi

Ramy's Blog ha detto...

Stella, într adevăr, in România prețurile sunt destul de mari, reduceri bagă puține. .. eu pot zice că momentan cel mai bun shopping nu-l fac în Italia, ci în Austria.

Sola ante el espejo ha detto...

Che bella selezione! Un bacione.
http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

Ombretta ha detto...

Cara Ramy le scarpe blu sono semplicemente fantastiche e le due magliette adorabili soprattutto quella di Trilly che è uno dei miei personaggi preferiti, come al solito i tuoi acquisti mi conquistano, un bacione ^_^

Ela ha detto...

Si eu am probleme cu incaltamintea,in special cea din sezoanele mai calde:toamna,primavara,vara.Ma rod,ma bat,daca nu fac basici,imi lasa urme sau pur si simplu ma jeneaza.Se spune ca o incaltaminte facuta bine nu are voie sa provoace neplaceri.


Rochia pare super!Mie imi plac maxim rochiile care sunt prinse sub sani si apoi sunt mai largute!Am o bluza in stilul acesta,care vine pe mine de zici ca am bebe :))


Te pup!