martedì 2 luglio 2013

New products! Erboristica, I provenzali, Antica Erboristeria

RO Azi va voi arata cateva produse achizitionate in ultimele luni, multe dintre ele aproape terminate. Va pot spune ca dupa multi ani am inceput incet incat sa renunt la sapunul lichid si sa trec la sapunul solid. Si am facut o schimbare si in materie de sampon. Cred ca de 10 ani foloseam doar Pantene, fiind singurul care nu imi facea matreata si care ma ajuta sa imi descurc parul dupa spalat. Eu am parul extrem de fin si fragil, si daca nu folosesc un sampon care sa ii fie pe plac, devine totul un nod enorm pe care efectiv nu am cum sa-l dezleg.

IT Oggi vi mostrerò qualche prodotto acquistato negli ultimi mesi. Dopo tanti anni, ho iniziato a riutilizzare il sapone solido. Ho fatto dei cambiamenti anche al livello dello shampoo. Credo che per ca. 10 anni ho usato solo Pantene. Io ho i capelli estremamente fragili e morbidi, quindi è molto difficile trovare il prodotto giusto che mi possa aiutare a pettinarli senza strapparli

RO Asa cum va spuneam, in ultima perioada m-am intors la sapunul solid. Acum pot spune ca preferatele mele sunt sapunurile I Provenzali sau Erboristica cu ulei de masline sau cu extract de migdale. Am incercat si un sapun Perlier cu flori de portocal care s-a comportat bine pe pielea mea. Pe ambalaj este scris ca poate fi utilizat in special pentru fata. Eu din cand in cand ma spal pe fata cu el.

IT  Così come dicevo prima, ultimamente sono tornata ad usare il sapone solido. Ora posso dire che i miei preferiti sono i saponi I Provenzali o Erboristica con olio d'oliva o estratto di mandorle. Ho provato anche il sapone con fiori d'arancio - Perlier con quale mi sono trovata molto bene. Sulla confezione è scritto che può essere utilizzato soprattutto per il viso. 


RO Balsamul de buze I provenzali cu extract de migdale. Acest produs este preferatul meu. Il folosesc in fiecare seara, de cand l-am cumparat nu am mai avut nici macar o zi buzele uscate. Este un produs miraculos :)Nu are un super gust si nici un miros prea placut...dar da rezultate!

IT Lo stick labbra I provenzali all'olio di mandorle è, secondo me, un prodotto fantastico. Mi piace tantissimo, lo uso ogni sera prima di andare a dormire e veramente da mesi non ho più avuto le labbra secche. Non ha un buon profumo e nemmeno un buon sapore, però è un prodotto fantastico.

RO De o luna de zile am inceput sa folosesc samponul Antica Erboristeria cu estract de musetel. Deocamdata parul meu nu s-a razvratit, ba din contra, pare sa accepte foarte bine noul produs si nu mi-a aparut deloc matreata. Singura problema este ca parul se ingrasa foarte repede si trebuie spalat foarte des. Dar asta nu este o problema asa grava, mai ales vara.

IT Da ca. un mese uso lo shampoo Antica Erboristeria con estratto di camomilla. Al momento i miei capelli hanno accettato velocemente il cambio shampoo, questo mi rende contenta.

10 commenti:

ZADIN ha detto...

De ce ai decis să renunți la săpunul lichid? Nu e mai igienic decât cel solid?

Unknown ha detto...

Ho provato quegli shampoo ma non mi trovavo molto bene a dir la verità!
Fabiola

wildflowergirl
Facebook page

Ramy's Blog ha detto...

Al momento io mi trovo bene...stranamente. ..di solito sono molto difficile da questo punto di vista.

fashion doctor ha detto...

eu imi cumpar mereu di italia aceste sampoane,etc si multe chestii di gama.love it.pupp

Ramy's Blog ha detto...

@Zadin Imi plac foarte mult aceste sapunuri datorita faptului ca sunt biologice si folosesc ingrediente vegetale care nu imi usuca pielea. Din pacate am aceasta problema, am folosit sapunuri lichide din toate categoriile de pret, din pacate problema revine dupa cateva utilizari. Cat despre igiena, este adevarat, si eu cred ca cel lichid este mai igienic, mai ales cand in casa este o familie numeroasa sau invitati etc... Eu aceste sapunuri le folosesc exclusiv pentru mine :p... chiar si asa sunt constienta ca este un mic risc de bacterii in plus.

Anonimo ha detto...

Yo también utilizo productos de herboristería.
No me deja comentar tu blog desde Bloglovin.

Besos
http://judithbysucre.blogspot.com.es

coco ha detto...

arata bine produsele tale !

Elisa Zanetti ha detto...

ottimi prodotti!
Nameless Fashion Blog
Nameless Fashion Blog Facebook page

Unknown ha detto...

adoro questi prodotti!!:)

Ela ha detto...

Eu foarte rar spre deloc folosesc sapun lichid.Ai mei au pus la baie sapun solid,de cand ma stiu si poate odata sau de doua ori am incercat sa ma spal cu sapun lichid dar nu imi place ideea.

De o buna bucata de timp folosesc pentru fata numai sapun natural pentru tipul meu de ten insa pentru corp folosesc sapun normal,din comert.

Pentru par folosesc sampon din categoria dermatocosmeticelor pentru a lupta contra matretii ca si tine.

Pentru buze folosesc fie balsam natural,fie ulei,fie crema de galbenele.

In general produsele naturale nu miros la fel de delicios ca cele din comert dar nu are importanta caci mie imi plac si asa si oricum conteaza efectul,nu mirosul.

Produsele tale par de buna calitate si te felicit pentru ca ai grija de tine!

Te pupacesc!