lunedì 20 aprile 2015

Make-up brushes from E-bay!

La inceputul lunii martie, satula de fi obligata sa spal saptamanal pensulele de make-up, mai ales pe cele pentru fond de ten, m-am hotarat sa cumpar de pe e-bay ceva pensule noi, in asa fel voi trebui sa le spal mai rar. Am dat peste shopul celor de la Dresslink si am vazut ca aveau o gramada de modele la preturi bune. Asa ca am facut o comanda mai mare profitand de faptul ca transportul era gratis. Pachetul a ajuns in vreo 3 saptamani, nu am platit texe extra cu toate ca pachetul provine din China. 
Pensulele sunt bune ca si calitate, pretul mi se pare foarte ok. Eu inca nu le-am folosit pe toate, am deschis numai o parte si cand se vor deteriora, le voi arunca si voi lua la folosit pe urmatoarele.

Makeup Brushes 7.39€


Preferatele mele sunt cele pentru fond de ten si corector, sunt extrem de moi, nu pierd par, le-am si spalat si s-au comportat excelent. Eu pentru fondul de ten aveam pensule de la ELF de care sunt extrem de multumita. Cele de la Elf costa mai mult si sincera sa fiu acestea sunt la fel de bune, la un pret mai mic.


SET 5 Makeup brushes 2.74€

Make up brushes Set 6.11€

8 PCS make up brushes 3.90€

Make Up Brushes Set 14.88

Acest set l-am pus deoparte deocamdata, dar pensulele mi se par ok la atingere, sunt moi si au toate marimile, chiar pentru orice fel de machiaj.

Aceasta a fost prima mea experienta cu magazinul  Dresslink de pe Ebay si totul a descurs bine. Pachetul a ajuns in conditii bune, in tempistica promisa de catre cei de la Dresslink si nu am platit taxe extra pe langa pretul produselor. In mod sigur pentru foarte mult timp nu voi mai avea nevoie de pensule, deocamndata sunt mai mult decat suficiente acestea :))

3 commenti:

Florina Pandrea ha detto...

am si eu ultimul set de pensule pe care l ai prezentat, doar ca pe negru :D tot de pe ebay. sa le folosesti cu placere!

Ramy's Blog ha detto...

Eu încă nu le am folosit, dar par foarte ok, mai ales pentru prețul plătit; )

Ela ha detto...

Eu am de cativa ani aceleasi pensule,ieftine si vai de mama lor si ma tot gandesc sa investesc in cateva mai bune,cu perii mai moi dar si pentru a avea mai multe variante disponibile.

Te pup si spor la machiat! :P