martedì 21 aprile 2015

New in from Asos: Bourjois products

Voiam demult sa incerc si eu produse Bourjois, mai ales fondurile de ten, am tot vazut pe bloguri si Youtube ca foarte multe fete il laudau. Cum in Italia, sau cel putin aici in zona unde locuiesc eu, de produse Bourjois nici urma si prin Romania nu am mai trecut de un an, am vazut ca pe Asos au o gramada de produse, asa ca am profitat ca aveau si o reducere si am plasat o comanda.

Am ales aceste doua fonduri de ten, deocamdata il folosesc doar pe cel "Healthy mix serum" de care sunt extrem de multumita. Pe celalalt nu l-am testat inca, eu nu consum foarte mult fond de ten, nu avea sens sa le deschid pe ambele si apoi sa fiu nevoita sa le arunc pe la jumatate pentru ca expirau. 


Bourjois Healthy Mix Foundation - Beige clear- 13.70€ - 10€

Bourjois Healthy Mix Serum Foundation _ Beige clear- 15.05€ - 10.99€

Am ales si doua corectoare, la fel ca si in cazul fondurilor de ten, am folosit numai pe cel "Healthy mix", celalalt fiind inca sigilat.


Bourjois Healthy Mix Radiance & Anti-Fatigue Concealer - Light - 10.94€ - 7.99€

Bourjois Touche Healthy Mix Brush Concealer -Clear beige nr.61-  12.33€ - 9€

In materie de rujuri, am ales doua, le folosesc pe ambele, cel tip creion retractabil este extrem de lucios, imi place foarte mult ce aspect are pe buze si culoarea este ideala pentru primavara vara.

Bourjois Colour Boost Lipstick - Peach on the beach - 10.96€ - 8€



Bourjois Shine Edition Lipstick - Beige democraphic - 10.96€  - 8€


Am cumparat si o apa micelara, inca nu am folosit-o pentru ca am alte demachiante si tonice de terminat si-mi place sa le deschid in ordinea in care au fost cumparate.

Bourjois Micellar Cleansing Water - 6.84€

9 commenti:

Dia ha detto...

Se vede ca ai fost tare curioasa de bourjois:) Eu am incercat de la ei o mostra de fond de ten, care mi-a placut dar mi-a cam activat monstruletii si am renuntat la el si am si un fard pe care nu prea l-am folosit. Eu sunt tare curioasa de luciurile lor de buze, sau cum s-or numi:)

Enchanted Ana ha detto...

Am descoperit si eu chiar luna trecuta cat de faina e marca asta! De exemplu, creionul retractabil pentru buze eu il am in nuanta Red Sunrise si este perfect din toate punctele de vedere! Are o nuanta divina, rezista pe buze mai mult de 2 ore (daca vreau sa mananc, tampozen putin cu un servetel primul strat cand il aplic, si dupa revin cu un alt strat si nu am probleme) iar ca si textura, e super. Imi doresc si eu sa incerc acum acel CC Cream super laudat si fondul de ten Healthy Mix.
Pupici!

Ramy's Blog ha detto...

@ Dia Eu am avut un fard mono de la ei cumpărat acum vreo 5 ani. Arata bestial în cutiuță, dar când a venit partea cu folositul....jaleee :((( prafos, extrem de puțin pigmentat.... l am aruncat. De atunci nu am mai încercat farduri de la ei, cine știe dacă or fi schimbat calitatea între timp.

Ramy's Blog ha detto...

@Ana Așa este, rujul creion retractabil este super, cel mai mult îmi place cât de lucios este fără a fi lipicios.

Pearl in Fashion ha detto...

Omg, I want all of it!!!

Please visit me and join the giveaway!
http://pearlinfashion.blogspot.com

Alina ha detto...

ce-mi place rujul! :)

sa te bucuri de toate!

Ela ha detto...

Am cumparat si eu ruj Color Boost dar nu am regasit nuanta in imagini.Se numeste Plum Russian si la fel sunt multumita de luciul sau.

Ela ha detto...

Aaa...uitam.Fondurile de ten si corectoarele acestea au reviewuri bune cam peste tot.

Te pup!

Alexandra ha detto...

Raiul pensulelor e la tine aici :))) Sa le folosesti cu placere.